Voor uw aankoop van Bellavista wijnen, gelieve ons eerst te contacteren

Bellavista Franciacorta Alma Cuvée Brut

Van alle Bellavista wijnen, is de Alma Brut diegene die het beste van Franciacorta vertegenwoordigt. Een uistekende balans voortkomend uit maar liefst het combineren van min. 30 selecties. De toevoeging van de oude wijnen geeft standvastigheid aan de smaak van Casa Bellavista.

 

80% Chardonnay, 19% Pinot Nero en 1% Pinot Bianco.

Prijs: € 32,80

Magnum Bellavista Alma Cuvée Brut

Van alle Bellavista wijnen, is de Alma Brut diegene die het beste van Franciacorta vertegenwoordigt. Een uitstekende balans voortkomend uit maar liefst het combineren van min. 30 selecties. De toevoeging van de oude wijnen geeft standvastigheid aan de smaak van Casa Bellavista.

 

80% Chardonnay, 19% Pinot Nero en 1% Pinot Bianco.

Prijs: € 66,40

Bellavista Franciacorta Gran Cuvée Rosé

De Gran Cuvee Rose Bellavista is een speciale cuvee die alleen wordt geproduceerd in zeer beperkte hoeveelheden (ongeveer 3% van de totale productie) en bevat 62% Chardonnay en 38% Pinot Nero.

De mousse is bleek en uitbundig, Het boeket is

intens en uitnodigend, met bosaardbeien, citrus, groene appel, en rozenblaadjes, in de smaak zoete amandelen. 

Prijs: € 48,10

 

Magnum Bellavista Franciacorta Gran Cuvée Rosé

De Gran Cuvee Rose Bellavista is een speciale cuvee die alleen wordt geproduceerd in zeer beperkte hoeveelheden (ongeveer 3% van de totale productie) en bevat 62% Chardonnay en 38% Pinot Nero.

De mousse is bleek en uitbundig, Het boeket is

intens en uitnodigend, met bosaardbeien, citrus, groene appel, en rozenblaadjes, in de smaak zoete amandelen. 

Prijs: € 98,80

 

Bellavista Vendemnia Brut

Deze Brut Milisimato bestaat uit 72% Chardonnay en 28% Pinot Nero van meer dan 25 jarige stokken, waarvan 30% lagert in kleine eiken vaten. Droog met exuberante mousse in een fijne perlage met florale noten en wit fruit zorgen voor een complexe en evenwichtige afdronk.

Karaktervolle aciditeit.

Deze spumante heeft een lagering van minstens 5 jaar.

 

Prijs: € 42,5

 

Bellavista Vendemnia Pas Opere

Een selektie uit meer dan 40 karakteristieke percelen, 65% Chardonnay en 35% Pinot Nero, stokken meer dan 30 jaar oud en 50% van de most die gist in kleine eiken vaten gevolgd door een lagering van 6jaar. Prachtige spumante met wit schuim en een luchtige, persistente perlage, een neus van honing, appel, vanille en mediterraanse kruiden.

Volle smaak van rijp fruit.

Prijs: € 50,7