Voor uw aankopen van Petra wijnen en olijfolie gelieve ons eerst te contacteren.

Petra Toscana IGT

Intense complexe neus van rood fruit en jam. Een explosie van wilde zwarte kersen met sporen van mineralen, eucalyptus, mediterrane mirte, chocolade en koffie. De smaak is intens en vol met zoete tannines, niet overdreven agressief. Mediterrane klasse!


Cabernet Sauvignon and Merlot.

Aankoop enkel per 6 flessen.

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-8 dagen1
Petra Quercegobbe Merlot

Intense robijnrode kleur Een rijk aroma van rode vruchten met subtiele tonen van kruiden en balsamico, mirte en eucalyptus Krachtige elegantie gegenereerd door een aangename minerale smaak en fijne tannines. Persistente, krachtige en harmonieus nasmaak.

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-8 dagen1
Petra Alto Rosso Sangiovese

De complexe neus is aards, waar bosvruchten zich mengen met rijpe rode kersen en cacaopoeder. In de mond valt de minerale structuur op met aanwezige tannines in evenwicht gehouden door zoete alcohol. Warmte en aromatische complexiteit karakteriseren deze wijn en meer tijd in de fles zal een nog grote elegantie ontwikkelen.

100% Sangiovese.

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-8 dagen1
Petra Angelo di San Lorenzo (0,375 l)

Het geheim bij de productie Angelo di San Lorenzo: laat de natuur zijn eigen seizoensgebonden ritmes en tempo volgen.  Elk jaar worden een selectie van de beste druiven na de oogst te drogen gehangen voor minstens drie maanden in netten in goed geventileerde ruimten.  Gevolg: een hoge suikerconcentratie.  Na rijping op houten vaten onstaat een complexe zoete wijn.

 

Amber van kleur, warm en verleidelijk. Een intense geur van van bloemen, abrikozen en gedroogde vijgen. 
Rijk en zoet in de mond, met elegante tannines, ondersteund door balsamico, met sporen van honing gemaakt van kastanjes

  • Uitverkocht
Petra Olio Extra Vergine

Deze olie is afkomstig van 1200 olijfbomen gelegen bij San Lorenzo in de gemeente Suvereto, op een hoogte van 120 meter boven de zeespiegel, op kleigrond van 10 hectare. De olijven waaruit de olie wordt geproduceerd behoren allemaal tot autochtone regionale rassen, de Leccino, Frantoio, Moraiolo en Pendolino cultivar.

 

Afbeelding met doos = prijs 20,80 Euro. 

  • Uitverkocht